Dessvärre kan jag inte inleda denna “Om mig-text” med en gripande historia om hur jag nådde mörkrets mörkaste hålor och, tårögt, bestämde mig för att spotta ut blodet och börja sträva efter de allra högsta bergstopparna i livet. (Inte än, i alla fall.)

Jag tror helt enkelt, with all my heart, att de flesta av oss kan leva ett liv med mycket mer lycka, kärlek, och uppskattning än vad vi just nu gör. Jag tror att vi kan skapa ett liv som gör att vi på riktigt känner oss så tacksamma att vi inte vet vart vi ska ta vägen. Jag tror också att vi själva – ja, jag vet, du har hört detta förut – sätter käppar i våra egna hjul under den ändlösa cykeljakten efter detta drömlika liv, och att detta oftast sker per automatik, omedvetet.

Mitt mål med Personlig Utveckling Nu är ärligt talat att, genom att medvetet samla visdom och insikter, pumpa mig själv så full med kunskap – kalla det vad du vill; information, tips, idéer, verktyg – att jag börjar lägga märke till, ifrågasätta, och till slut dra ut dessa fullständigt värdelösa käppar. Och genom att göra denna samling, denna resa, offentligt hoppas jag att vi kan göra detta tillsammans – att vi gemensamt kan försöka skapa oss liv som gör att vi ÄLSKAR att leva. Let’s learn stuff. Together.

Gustav Carlstedt

P.S. Här är ett inlägg som handlar lite mer om vem jag är som person. ☀️

 

Kontakt

Tveka inte att fråga vad som helst, när som helst. ♥☀️