Vill du göra det här eller vill du ha det gjort? ☀

Om vi märker att vårt svar lite för ofta är det sistnämnda – att vi gör det för att vi vill ha det gjort – låt oss närma oss frågan om det kanske är dags att skifta något i vad vi gör, och/eller hur vi gör det.

För, i slutändan, om vi ständigt gör saker för att ha dem gjorda, skjuter vi då inte ständigt upp att leva? Att njuta? Att vara närvarande i det vi gör, och med dem vi gör det med? 💚


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️