Vad/Vem kan du säga nej till, så att du får mer tid, energi, utrymme att göra det du vill göra?

🌞 Nej gynnar dig produktivitetsmässigt (ökat fokus istället för att sprida ut dig tunn).
🌞 Nej gynnar dig njutningsmässigt (mer utrymme för det du hellre gör).
🌞 Nej gynnar dig även socialt (ingen part tjänar på att du är en dörrmatta som aldrig sätter gränser och ger plats åt dina preferenser).

Nej ger dig makt, och påminner dig om att det är ditt liv. Använd det. 😎💣💥


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️