“Här kommer en ny spirituell övning till dig: Ta inte dina tankar på för stort allvar.”
– Eckhart Tolle

Eller dig själv, för den delen. Det blir så onödigt jobbigt annars. (Och så mycket mindre kul!) 😎 Gott nytt år!!


P.S. Om jag inte misstar mig helt har podden Hälsosant ett grymt avsnitt där gästen Anders Haglund pratar en del om detta. ”Förstå hur dina tankar styr ditt liv” heter det, och finns på Spotify. 🌻


P.P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️