Är du omgiven av tankeläsare? 🧠⚡️

Det är galet att förvänta sig att andra ska veta vad vi vill om vi inte ens har kommunicerat det till dem.

På samma femma, det är galet att förvänta sig att andra sedan ska förstå det vi säger att vi vill om vi inte ansträngt oss för att vara tydliga nog i vårt kommunicerande.

Även här, när vi har lagt fram vad vi vill och försökt vara tydliga i detta, kan det vara vanskligt att förvänta oss varken vetskap eller förståelse av andra.

Vi har trots allt, galet nog, inte det sista ordet när det kommer till andra människor och deras uppfattningar.

Men vi har gjort vårt, och därmed TUSENFALDIGT ökat våra chanser att få fram vår vilja och slippa hysa agg i onödan – något som inte kan sägas om den person som kokar inombords över något han inte ens har lagt manken till att förmedla.

Ingen är en tankeläsare. 😎⚡️


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️