Varför just sol-emojin? Det är ett enkelt val. Solen ger oss sin värme och energi. Den lyser upp vår tillvaro. Och den gör det villkorslöst, utan att be om något i gengäld. Om solen var en person tror jag det vore en riktigt härlig person att hänga med. En förebild. ☀️🌞🌻

Om jag kan vara denna ”person” till ens en bråkdel vore det rent utsagt strålande. Jag tar därför varje chans jag får att påminna mig själv om detta ideal – även om de chanserna kommer i form av emojis. 😎 Kan jag dessutom, genom att här på Instagram skriva en massa solar som en galning, kanske hjälpa andra som delar min förebild att hålla den i åtanke, är det en lysande bonus. 🌞


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️