“The first days, you look like an idiot. You’re wrong. You’re crazy. And then you end up being a genius.”
– Gary Vaynerchuk

”First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”
– Mahatma Gandhi

Ibland kan det vara lite mörkt. Även om vi inleder lysande, med mycket tro och energi på något som verkar så självklart, kommer ibland en måne. En måne av tvivel – både av andra och av dig själv – som täcker över det ljus vi förut kände så starkt och använde som bränsle för våra handlingar. ☀️

Håll ut. Om du har grund för att tro på det du gör, och inte bara är naiv, fortsätt tro. Tro på att solstrålarna till slut tränger igenom. Fan, kör på! Även om tvivlandet ibland känns tungt. Som mitt favoritcitat (av Will & Ariel Durant) lyder: Du behöver inte sätta okunnighet och oförstånd på tronen bara för att det finns så mycket av det. 🚫👑🚫


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️