Personlig Utveckling Nu Drömmar

 

“Rädsla förhindrar inte döden. Det förhindrar livet.”
– Naguib Mahfouz

“Ett huvud fyllt med rädslor har inget utrymme för drömmar.”
– Okänd

Tolkning: Ibland verkar vi i livet fokusera så mycket på att handskas med/ta bort negativa saker att vi glömmer bort alla de positiva saker vi kan fokusera på att lägga till, alternativt inte har tid eller energi kvar att göra det.

I längden blir nog detta väldigt grått, och får oss att känna att vi ständigt är under vattnet, trevandes efter vattenytan så att vi kan andas – när vi istället bara borde hoppa upp och supa in den friska luften som finns att hämta.  😎


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️