[AJ, intervjuad] Jag tycker om att påminna folk att månlandningen, när den sändes på TV, fick betyget 93% på Nielsen [Amerikas system för att mäta tittarsiffror]. Vilket innebar att 7% av alla TV-tittarna tänkte, ”Meh, jag kollar hellre på The Three Stooges.” Jag tror på riktigt att det var det som var på den andra kanalen under månlandningen.

[James, intervjuare] I och med att alla stora kanaler sände månlandningen behövde de alltså hitta en liten okänd kanal för att komma bort ifrån händelsen. Så 7% satte alltså på TVn, såg Neil Armstrong som gick runt på månen, och sade ”Vet du vad, detta inte underhållande nog för mig. Jag byter kanal.”

[AJ] Möjligen det mest historiska ögonblicket i människans evolution, och de tänker ”Meh. Jag ser hellre på några killar som petar varandra i ögonen.” Så, givet det… Du kommer aldrig få 100% av alla människor att tycka om dig. Inte ens månlandningen fick 100%.

Utdrag från podden The James Altucher Show, när James intervjuade journalisten och författaren AJ Jacobs. ☀️


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️