Syfte Personlig Utveckling Nu

”Its not just getting up to get up, it’s getting up for the 10 year higher purpose that I’m moving towards”
“Att inte bara gå upp på morgonen för att gå upp, men att gå upp för det 10-år-framåt högre syfte jag rör mig mot.”
– Brad Branson

Varför går du upp på morgonen? (Ju snabbare och mer säkert vi kan besvara detta, desto mindre lockande blir snoozeknappen. Ju långsammare och mindre säkert vi kan besvara det… ja, du förstår. 😎)


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️