“The shortest and best way to make your fortune is to let people see clearly that it is in their interests to promote yours.” (bild)
– Jean de La Bruyère

“Det kortaste och bästa sättet att skapa din förmögenhet är att låta andra se tydligt att det är i deras intresse att främja ditt.”

Vi blir inte befordrade utav sympati. Vår försäljning kommer inte öka för att kunden tycker synd om oss. Befordran kommer och försäljningen ökar när människorna bakom dessa handlingar finner att det är i DERAS intresse att genomföra dem.

Befordran kommer när du skapar så pass mycket värde för företaget att det VILL ha dig i en bättre position. Produkten säljs när kunden finner så pass mycket värde i produkten att han/hon själv VILL betala dig för den.

Och det är inte omöjligt att denna princip gäller för det mesta. Sunt förnuft. 😎☀️


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️