“Collectively, virtues that make possible the accomplishment of personally valued goals have also been called ‘self-management skills.’”

“Tillsammans har dygder som möjliggör uppnåelsen av personligt värderade mål även kallats ‘self-management skills.’”
– Angela Duckworth, Grit

Älskar denna tanke. När det gäller att uppnå dina personliga mål, hur bra manager är du av dig själv? Hur finslipad är din förmåga att styra dig själv, att göra det du vill få gjort? 


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️