”Det är intressant att se: När ett barn kommer in i rummet – ditt barn eller någon annans – lyser ditt ansikte upp? Det är det de kollar efter. 

När mina barn brukade komma in i rummet, när de var små, kollade jag på dem för att se om de hade knäppt byxorna, om deras hår var kammat, eller om deras strumpor var uppdragna. Du tror att din djupa kärlek visas upp eftersom du bara bryr dig om dem. Det gör den inte. När de ser dig ser dig det kritiska ansiktet. ‘Vad är felet nu?’ 

Om du istället, som jag därefter försökte göra, låter ditt ansikte prata för vad som är i ditt hjärta… för att när de gick in i rummet var jag ju glad att se dem! Det är så litet, eller hur?”
– Toni Morrison, The Oprah Winfrey Show, 2000


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️