Författaren Malcom Gladwell, intervjuad av Tim Ferriss:

 

Inglés

[Malcolm]: ”So, when you observe or measure someone’s natural inclinations, you haven’t got a picture of them because you don’t know what they do with those natural inclinations. Right?

”So it turns out that one of the most important things about me is how obsessed I am with those two flaws of mine.

”So identifying those as my natural inclinations tells you exactly the opposite about me.”

[Tim]: – ”Because you’re compensating, by developing the opposite?”

[Malcolm]: ”I am massively compensating for them all day long. I’m obsessed with compensating for it.”

 

Sueco

[Malcolm]: “Så, när du observerar eller mäter någons naturliga tendenser har du inte en bild av dem eftersom du inte vet vad de gör med dessa tendenser. Eller hur?

”Så, det visar sig att en av de viktigaste sakerna om mig är hur besatt jag är med de där två bristerna jag har.

”Så att identifiera dem som mina naturliga tendenser säger dig det exakt motsatta om mig.”

[Tim]: – ”Eftersom du kompenserar, genom att utveckla det motsatta?”

[Malcolm]: ”Jag kompenserar enormt mycket för dem, varje dag. Jag är besatt av att kompensera för dem.”


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️