”What would it look like if this was easy?”
– Tim Ferriss

Hur skulle det se ut om det vore lätt?

Vi verkar ofta gå runt med tankesättet att något måste vara mödosamt för att det ska vara värdefullt. Det ska kännas, det ska vara lite jobbigt, det ska gärna ta kol på dig. Vi känner att vi har gjort bra ifrån oss när vi kommer hem slutkörda från jobbet.

Följaktligen är det inte omöjligt att vi, när vi försöker lista ut hur vi ska göra något vi vill göra, lätt godtar en komplicerad lösning – försummandes att denna lösning mycket väl kanske är onödigt komplicerad.

Så, görandes det du gör, i synnerhet om det hela känns som en uppförsbacke, ställ dig denna fråga: Hur skulle det se ut om det vore lätt?


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️