”The best time to plant a tree was 20 years ago.
The second best time is now.”
– Kinesiskt ordspråk

Ibland, såsom under en vanlig tisdagsförmiddag, är det lätt att känna att ”äsch, nu har det gått så långt ändå. Skeppet har lämnat hamnen. Chansen har ålat mellan fingrarna på mig. Det är för sent.”

Och sedan finner vi att vi, efter ett år har gått, under en vanlig tisdagsförmiddag, står vid samma insikt: ”Om jag hade börjat , såsom för ett år sedan, hade jag kommit någonstans vid det här laget. Men nu är det för sent.”

Och sedan finner vi att vi, efter ännu ett år har gått, under en vanlig tisdagsförmiddag, står vid samma insikt: ”Om jag hade börjat , såsom för ett år sedan, hade jag kommit någonstans vid det här laget. Men nu är det för sent.”

Och sedan finner vi att vi, efter ännu ett år har gått, under en vanlig tisdagsförmiddag, står vid samma insikt: ”Om jag hade börjat , såsom för ett år sedan, hade jag kommit någonstans vid det här laget. Men nu är det för sent.”

Hmm…

Det bästa tillfället att plantera ett träd var 20 år sedan. Det näst bästa tillfället är NU.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️