”Heat not a furnace for your foe so hot, that it do singe yourself.”
– Shakespeare

”Hetta inte upp en eld för din fiende så het att du själv bränns,” något som är mycket likt det författaren Tara Brach skriver i sin bok Radical Acceptance: “We forgive for the freedom of our own heart.”

Innan du tillåter dig själv att gå runt och knapra på en stor bit förakt, hat, ilska, fråga dig själv om oförlåtelsen är värd skadan du tar av att göra det.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️