Käre vän.

Käre läsare.

Tiden är kommen att jag stiger ur min Instagrambubbla. Tiden är kommen för Facebook.

Jag kommer där lägga upp antingen full-längd-versionerna av inläggen såsom de publiceras här på bloggen, eller, om de är för långa, lägga upp dess lite kortare version såsom de ofta publiceras på Instagram.

Så, om du vill få upp dessa inlägg på ditt Facebook-nyhetsflöde (jämsides med en fräsig bild som har att göra med texten) kika gärna in på denna fina lilla länk och klicka på ”Gilla”-knappen!

Självfallet kommer jag fortsätta publicera här på webbplatsen som vanligt; Facebooksidan (något som även gäller för Instagramkontot) är endast ett sätt för mig att försöka förenkla vägen mellan dig och dessa texter – jag chansar trots allt vilt på att du besöker sociala medier oftare än vad du besöker denna sida.

See you there!! ☀️


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️