Käre vän.

Käre läsare.

Tiden är kommen att jag stiger ur min Instagrambubbla. Tiden är kommen för Facebook.

Jag kommer där lägga upp antingen full-längd-versionerna av inläggen såsom de publiceras här på bloggen, eller, om de är för långa, lägga upp dess lite kortare version såsom de ofta publiceras på Instagram.

Så, om du vill få upp dessa inlägg på ditt Facebook-nyhetsflöde (jämsides med en fräsig bild som har att göra med texten) kika gärna in på denna fina lilla länk och klicka på ”Gilla”-knappen!

Självfallet kommer jag fortsätta publicera här på webbplatsen som vanligt; Facebooksidan (något som även gäller för Instagramkontot) är endast ett sätt för mig att försöka förenkla vägen mellan dig och dessa texter – jag chansar trots allt vilt på att du besöker sociala medier oftare än vad du besöker denna sida.

See you there!! ☀️