”Proximity is power.”
– Tony Robbins

Som klyschan lyder, du formas av din omgivning. Varför inte se till att din omgivning består, i alla fall delvis, av personer som har kommit dit du vill komma? Personer som känner det du vill känna? Personer som mår som du vill må? Personer gör det du vill göra?

“Mm… m-men inte vet väl jag hur jag ska börja umgås med dem?” Det behöver inte vara så svårt! Om du inte kan få till en fysisk kontakt, börja “umgås” med dem digitalt!

Pumpa din hjärna med full böcker de har skrivit, intervjuer de har gjort, podcaster de har vart med på, TV-program de har gästat, YouTube-videos de har lagt upp – anything and everything! Jag tvivlar inte EN SEKUND på att deras beteenden och vanor kommer smitta av sig på dig, även om det bara är genom en dataskärm eller ett par hörlurar.

(Försumma heller aldrig att kraften i närhet är ett tveeggat svärd; precis som att positiva personer smittar dig med sina åtråvärda beteenden och vanor, kommer negativa personer smitta dig med sina negativa beteenden och vanor.)  😎