Hej mina kära läsare! ☀️

Jämsides med mitt arbete med Personlig Utveckling Nu har jag det senaste året, tillsammans med min skarpa vän David, muntert svettats för att få igång vårt nya företag, GodaSaltet. Nu är tiden äntligen kommen då jag, superexalterat, kan säga att vi är in business.

I grund och botten är GodaSaltet ett företag som hjälper lag och klasser att tjäna pengar. Dessa pengar tjänar de genom att kostnadsfritt beställa hem och sälja vidare fint paketerat Himalayasalt – ett matsalt som har en lite rosa nyans och ofta används som ett mer hälsosamt alternativ till ”vanligt” salt.

Lagen och klasserna betalar för saltet först efter försäljningen är slutförd, vilket innebär att de inte ligger ute med ett öre under hela processen. Efter försäljningen donerar vi även ett pengabelopp motsvarande 3% av gruppens totala förtjänst, från våra fickor, till en välgörenhetsorganisation som de själva väljer.

Ett av våra största mål med GodaSaltet är att försöka uppvisa att framgång både går och känns som absolut bäst när den samtidigt bidrar till andras framgång – när framgången verkligen är en win/win. Inte bara säljer lagen och klasserna en produkt som hushållen dagligen använder och därmed väldigt ofta är genuint intresserade av att köpa, de hjälper också människor i nöd genom den donation som växer i takt med deras egna framgång.

Känner du någon som går i ett lag eller i en klass? Om du berättade om oss, GodaSaltet, skulle vi vara dig EVIGT tacksamma. Det menar vi verkligen.

Läs gärna mer om oss och säg hej på www.GodaSaltet.se ☀️


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️