”It is in giving that we receive.”
– Saint Francis

Du känner dig lite nere. Något gnager på dig. Du kommer plötsligt på dig själv och börjar flacka med blicken, nervöst undrandes vad de andra i rummet tycker om dig. Du känner självömkan.

Du känner självömkan för att du ger dig själv för mycket utrymme – för mycket tid och energi – för att tänka på dig själv och följaktligen fastna i alla dina smådetaljer. Skifta istället ditt fokus utåt, ut från ditt huvud, genom att ställa dig själv en fråga: Hur kan jag, just nu, göra någon annans liv bättre? ☀️

”When you are good to others, you are best to yourself.”
– Benjamin Franklin


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️