När du känner att din motivation håller på att svacka; när du börjar få svårt att pumpa fram svar till frågan om varför du borde göra x eller y…

… fråga dig istället varför inte.

Dels för att en öppnad dörr ofta kan stängas medan en stängd dörr har en tendens att förbli stängd, men, kanske ännu viktigare, för att alternativet till aktivitet – sysslolöshet – har en tendens att bli jäkligt grått, enformigt, och förutsägbart i längden.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️