Den enormt framgångsrika amerikanska bloggaren Steve Pavlina skrev en gång att han, när han försöker komma på vad han ska skriva om härnäst, ofta frågar sig själv: Om jag nu stod på en stor scen med många åhörare framför mig, vad vill jag få fram? Vad anser jag är viktigt att min publik tar med sig härifrån?

Ställandes mig själv denna fråga slog det mig att det som har hjälpt mig som mest de senaste par åren är sysselsättning. Helt enkelt, att hålla sig själv sysselsatt.

I Casey Neistats tatuerings ord, GÖR MER. Träffa någon som påverkar dig för det bättre. Läs en bok inom det ämne du vill göra framsteg i. Skapa något. Investera tid i något varje dag, något du stolt kan blicka tillbaka på om ett år och konstatera hur mycket det har växt.

Håll hjärnan skarp, stimulerad, aktiv, anti-autopilot, så tror jag att chanserna är goda för att du inte bara lägger grunden för såväl externa som interna förmåner – externa resultat, internt välmående – men, kanske ännu viktigare, att du även ställer upp dörren på vid gavel för serendipty, chansen att du bemöts av grymma nya möjligheter.