”Du är genomsnittet av de fem personer du umgås med som mest.”
– Jim Rohn

Ja, jag vet. Du har hört detta citat förut. Ja, det är inte helt omöjligt att du till och med har funderat på vilka dina fem personer är.

Men, icke desto mindre, min uppmaning till dig är att inte försumma att dessa “fem personer” inte bara är begränsade till din fysiska omgivning, utan även dina influenser i helhet.

Med andra ord: Läser, lyssnar, eller kollar du mycket på personer som klagar och grämer sig över saker kommer du OTVIVELAKTIGT också snart se att du klagar och grämer dig; läs, lyssna, och kolla mycket på positiva människor så kommer du snart se att även du börjar känna av livets positiva vibbar.

Styr vad och vilka som utgör ditt genomsnitt, styr dina resultat.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️