Det är helg, något som ofta associeras med vila.

Jag ber dig dock helhjärtat att, om du väljer att vila – nu i helgen, men även när som – undvik det vanliga misstaget att du under denna vila jobbar för fullt inombords, tänkandes att du borde göra x, y, eller z. 

Väljer du att jobba, jobba.

Väljer du att vila, vila.

Vad du än gör, gör det fullt ut.

 

Ha en grym helg! 😎 


P.S. Kika gärna på denna bild för att se en illustration om vad jag menar. (Och, TGIF!!)


P.P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️