När du än känner dig nere…

När du än känner dig vilse…

När du än känner dig deppig…

När du än känner dig överväldigad…

… njut av något.

Dra på en grym låt.

Köp en Ben & Jerry’s. (Half Baked eller Cinnamon Buns förstås.)

Connecta med en bra vän på djupet.

Varför? För att återförena dig med insikten om att du lever för din skull. Du lever för din skull, så varför inte göra saker du mår bra av? När allt kommer omkring är det trots allt vårt välmående som står på toppen av hierarkin. Fråga dig själv varför du gör det du gör om dagarna (och sedan fortsätt fråga varför på alla dina efterföljande svar) – det inte omöjligt att du kommer dra samma slutsats.

Omfamna något du älskar, njut av något du suktar efter, och använd de positiva känslorna du, utifrån dem, utvinner som momentum för att skapa ett mer hållbart och långsiktigt välmående (because let’s face it, att konstant livnära sina positiva känslor på omedelbara tillfredsställelser såsom glass och musik blir lätt blaj i längden).


P.S. Denna tanke har jag tidigare vidareutvecklat i detta inlägg.