Balans – ett av dagens mest eftertraktade ord. Men vill vi verkligen leva ett “balanserat liv”? Ett liv där allting är i jämvikt, ett liv där vi ger allt lika mycket tid och uppmärksamhet?

Sanningen är att du, liksom jag, lägger olika mycket vikt på olika saker i våra liv. Vissa saker är viktiga; andra är mindre viktiga. Varför inte prioritera, “balansera,” i linje med det faktumet?

Det blir följaktligen inte så mycket en fråga om balansering som det blir om MOTbalansering: Lägg oproportionerligt mycket krut på du anser är viktigt, och när du känner att det andra – det mindre viktiga men fortfarande nödvändiga – börjar ta stryk, dra upp det till ytan och ge det lite luft.

All the magic happens at the edge. 


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️