”One day, I remember, a dirty glass of water was on a counter and Mr. Muhammad put a clean glass of water beside it. ‘You want to know how to spread my teachings?’ he said, and he pointed to the glasses of water. ‘Don’t condemn if you see a person has a dirty glass of water,’ he said, ‘just show them the clean glass of water that you have. When they inspect it, you won’t have to say that yours is better.’
– Malcolm X, The Autobiography of Malcolm X

En grym lärdom att ha i bakhuvudet under vardagens alla händelser och möten. Lead by example. 😎


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️