Sjukt intressant idé i Jeff Olsens bok The Slight Edge: Föreställ dig att livet flyter på. Dina dagar präglas av orden “det går bra nu,” men plötsligt börjar det gå utför – kanske är det dina relationer som krasar, kanske är det din karriär.

Olsen menar på att denna nedgång inte nödvändigtvis beror på att vi har gjort något fel per definition, men att vi har blivit bekväma och SLUTAT göra de bra sakerna som ledde till din tidigare “det går bra nu”-tillvaro.

Så, nästa gång du märker att skiten börjar närma sig fläkten, ställ dig frågan om du fortfarande utför de – kanske små – sakerna som förut ledde till din uppgång. Om inte, get back on the horse.

Personlig Utveckling Nu Jeff Olsen The Slight Edge Rollercoaster


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️