Personlig Utveckling Nu Momentum

När Warren Buffett, Bill Gates, och Bills pappa, William Gates, fick frågan om vad den absolut viktigaste egenskapen för framgång är svarade de alla, i kör, “Focus.”

Fastän jag inte kan garantera att den ovanstående historien är 100% sann, i dagens samhälle är det OTROLIGT lätt att detta fokus stjäls av första bästa distraktion. Du påbörjar arbetsdagen och hinner inte ens blinka innan det plötsligt har gått 90 minuter och du inser att dagens åstadkommanden inkluderar besvarande av ett par nyinkomna halvviktiga e-mails och en fråga om hur helgen var av kollegan bredvid dig.

För att inleda och upprätthålla ditt fokus på de viktiga ting du ska åstadkomma under dagen rekommenderar jag starkt Google Chrome-extensionen ”Momentum.” Det är ett kostnadsfritt verktyg där du kan lägga in dagens fokus och att-göra-lista, vilka kommer tryckas upp i ditt ansikte så fort du öppnar en ny flik (med riktigt grymma bilder i bakgrunden  😎 ).

I highly recommend it.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️