Casey Neistat Do More
Fotocred: Casey Nesitat

I stora delar av mitt liv har jag dragit mig för att verkligen gräva ned mig i projekt, mestadels på grund av en rädsla över att missa något i nuet. Med andra ord, jag har vart rädd för att en dag plötsligt stanna upp och inse att jag bara har låtit sysselsättningen dra med mig – att jag har levt så tanklöst, med brist på reflektion, att jag följaktligen har gått miste om något viktigt.

Men sanningen är att jag mår som bäst när jag ständigt är stimulerad, när jag ständigt gör saker.

Och sanningen är även att jag har mina värsta stunder när jag är understimulerad, när jag pillar mig i naveln och de existensiella frågorna börjar göra sig tillkänna.

Min uppmuntran till dig är därmed att lyssna på Casey Neistats visdomsord i bilden ovan och GÖR MER.

Gör mer för att förbli stimulerad och skarp, och för att utfallet som följer dess motsats – de icke-existerande resultaten som inaktivitet medför – är förutsägbart, grått, och ger upphov till den känsla av meningslöshet vi nog alla är bekanta med.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️