Konsten att tjäna pengar medan du sover - Personlig Utveckling Nu

I slutet av denna helg (det vill säga på söndag den 21:a februari) kommer hemsidans e-bok, Konsten att tjäna pengar medan du sover, tas ned på obestämd tid.

Från hjärtat anser jag att dess innehåll har förmågan att driva igång en förändring i läsarens liv för det bättre. Konsten att tjäna pengar medan du sover bygger till stor del på Steve Pavlinas, en av USA’s mest framgångsrika bloggare inom personlig utveckling, gedigna lärdomar och erfarenheter inom passiva inkomster – inkomster du tjänar även när du inte aktivt arbetar.

Fastän e-bokens huvudfokus är läran om hur du kan börja tjäna passiva inkomster, är dessa inkomster inte ändamålet i sig, utan medel för att skapa ett liv med mer tid och mer energi för det du värdesätter som mest. Pengar är endast så värdefulla som dess förmåga att bidra till ett mer meningsfullt och njutbart liv, och passiva inkomster anser jag besitter denna förmåga i hög grad.

För att läsa mer om e-bokens innehåll, kika på ett gratiskapitel, och köpa den för 59kr, klicka här.