Konsten att tjäna pengar medan du sover - Personlig Utveckling Nu

I slutet av denna helg (det vill säga på söndag den 21:a februari) kommer hemsidans e-bok, Konsten att tjäna pengar medan du sover, tas ned på obestämd tid.

Från hjärtat anser jag att dess innehåll har förmågan att driva igång en förändring i läsarens liv för det bättre. Konsten att tjäna pengar medan du sover bygger till stor del på Steve Pavlinas, en av USA’s mest framgångsrika bloggare inom personlig utveckling, gedigna lärdomar och erfarenheter inom passiva inkomster – inkomster du tjänar även när du inte aktivt arbetar.

Fastän e-bokens huvudfokus är läran om hur du kan börja tjäna passiva inkomster, är dessa inkomster inte ändamålet i sig, utan medel för att skapa ett liv med mer tid och mer energi för det du värdesätter som mest. Pengar är endast så värdefulla som dess förmåga att bidra till ett mer meningsfullt och njutbart liv, och passiva inkomster anser jag besitter denna förmåga i hög grad.

För att läsa mer om e-bokens innehåll, kika på ett gratiskapitel, och köpa den för 59kr, klicka här.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️