Min e-bok, Konsten att tjäna pengar medan du sover, släpptes för en dryg månad sedan, och jag kunde aldrig ha förutspått att dess framgång och medförande positiv feedback skulle nå dessa höjder.

Orden är klyschiga, men dessa höjder är enbart nådda på grund av er läsare, genom ert stöd och den löpande feedback ni givit mig. Jag vill därför tacka dig ännu en gång för dina varma ord – såväl komplimangerna som den konstruktiva kritiken – och säga att jag gläds av förmågan att kunna delge dig kunskap som (förhoppningsvis) bidrar till skapandet av ett liv som gör att du ÄLSKAR att leva.

Som tackmailet efter köpet förtäljer: Du har just tagit ett stort kliv på vägen mot ett liv med mer tid och mer energi, och det värmer mig något oerhört.

 

GC

PS. Om du först nu får nys om e-boken och är nyfiken över dess innehåll, kika gärna på detta kostnadsfria smakprov som innehåller e-bokens introduktion och ett av kapitlen som följer.