”Life is like going the wrong way on a moving sidewalk. Walk and you stay put. Stand still and you go backwards. To get ahead, you have to hustle.”
– Farrelly brothers

Minst sagt en bra liknelse.

Något vi ofta försummar är ”Stand still and you go backwards.” Vi tror att en överdriven mängd fritid och ro är det vi behöver för att toppa vårt välmående, när verkligheten är att den bakåtgång/brist på framåtgång som inaktiviteten medför ofta resulterar i det motsatta.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️