Konsten att tjäna pengar medan du sover - Personlig Utveckling NuJag är suuuperexalterad över att berätta att min e-bok om passiva inkomster, Konsten att tjäna pengar medan du sover, äntligen är färdigskriven och publicerad på denna hemsida.

Som du som läsare säkert redan vet är mitt mål med Personlig Utveckling Nu att hjälpa dig skapa ett liv som gör att du ÄLSKAR att leva. Att lära sig konsten att kunna tjäna pengar medan du sover, det vill säga förmågan att kunna upprätta passiva inkomstströmmar som jobbar åt dig, anser jag otvivelaktigt är ett stort steg mot detta liv. Och tro mig när jag säger att det är en förmåga som inte bara är exklusiv superentreprenören, utan även är ämnad gemene man som jag och du.

På denna sida kan du läsa om vad passiva inkomster kan göra med din vardag, vad e-boken kommer hjälpa dig med, och – om du så önskar – även köpa den för 59kr.

För att få grepp om e-boken uppmuntrar jag dig även att se över detta smakprov som består av dess innehållsförteckning, introduktion, och en del av kapitlet ”Slutmålet med passiva inkomster”.

Om du har några frågor, vilka de än må vara, tveka inte att ställa mig dem via kontaktsidan eller ett mail till personligutvecklingnu@gmail.com.