Fastän världen runt omkring dig ibland är som ett stort åskmoln, i synnerhet nu under juletiden med all dess stress, glöm inte bort att det är du och bara du som har det sista ordet vad gäller ditt inre tillstånd.*

Även under sinnestillståndets mörkare tider, se till att det humör du uppvisar inför såväl andra som dig själv är ett medvetet val och inte en omedveten respons.


*PS. Detta inlägg är en värd läsning relaterad till detta.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️