En ny artikel, Marknadsföring från ditt medvetande, är upplagd på Personlig Utveckling Nu!

Som verksamheter – något jag anser att vi alla är, inte bara har – fokuserar vi ofta väldigt mycket på våra produkter och tjänster, men sällan lika mycket på att marknadsföra dem. I denna artikel delger jag er därför några av Steve Pavlinas främsta lärdomar kring detta som härstammar från den grymma marknadsföringsexperten Jay Abraham. Du kommer lära dig ett effektivt tankesätt som gör att du får rätsida på hur du borde se på marknadsföring, något som mycket väl kan leda till att hela din verksamhet frodas på nytt.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️