Personlig Utveckling Nu 10 tips för att läsa snabbareVarken jag eller de som känner mig sedan länge kan inte förneka att jag är alltid har vart en otroligt långsam läsare.

Allt eftersom jag  blev äldre insåg jag dock att mycket av den information vi tar in, vare sig det är på jobbet, i skolan, eller på fritiden, är via text, och att min oförmåga därmed utgjorde ett handikapp. Jag bestämde mig därför för att bemästra konsten att läsa fort, och, fastän jag inte klassar mig själv som ens en bråkdel av en världsmästare har min hastighet ökat markant, vilket underlättar mitt vardagliga liv mer än jag trodde när jag tog mig an detta.

Det finns måååånga tips på hur du kan läsa fortare, så jag bestämde mig för att försöka rensa röran och sammanställa de 10 tips som hjälpte mig som mest in i en PDF, som du kan kika på här om du så önskar! Och, nej, det finns ingen hake.  😎

Happy reading!