Artikeln Att leva sina värderingar, Del 2 är nu upplagd på artikelsektionen!

I denna tvådelade artikel delger jag er Steve Pavlinas process för hur du upptäcker och omarbetar din personliga hierarki av värderingar (Del 1), och sedan använder dessa värderingar för att fatta medvetna beslut och till slut få dina värderingar att falla i linje med universella principer (Del 2).

Jag rekommenderar dem varmt. Happy reading!


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️