Hemsidans första artikel lades idag upp: Modet att leva medvetet

I artikeln kan du läsa om Steve Pavlinas lärdomar om mod och hur du kan ta steget till att leva ett rikare liv – både bildligt och bokstavligt talat. Detta koncept som Steve förespråkar har länge vart en hörnsten i min egen personliga utveckling, och det är med glädje jag delar den med er.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️