Äntligen är Personlig Utveckling Nu på fötterna.

Att skapa en sammanställning av hörnstenar inom personlig utveckling för att hjälpa andra är något jag länge velat göra, och är glad att jag äntligen tog tjuren vid hornen och kom till skott. Inledningsvis kommer jag fokusera mycket på Steve Pavlinas lärdomar och erfarenheter, eftersom jag anser att hans filosofi och kunskap verkligen kan berika en öppensinnad läsares liv.

Let’s gooooooooo.


P.S. Jag tror att du är en livsnjutare. I alla fall, att du ämnar att vara mer av en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag skriver på den. Men varken du eller jag är alltid här, inne på denna sida. Oftare är vi inne på våra sociala medier. På Personlig Utveckling Nus Facebooksida lägger jag upp både dessa blogginlägg (med en härlig bild), samt mer lättuggat innehåll som gör att du förblir inspirerad och informerad i din strävan efter mer livsnjutning – allt i bekvämligheten av ditt nyhetsflöde. Gilla gärna sidan för att ta del av dem (och, om du vill, hålla en dialog med mig, vilket jag skulle tycka vore jättekul). Förstås kan du avgilla när du vill. Hoppas vi ses där. ☀️